Posts

Showing posts from July, 2013

Cecita Kurangkan Berat Badan

Image
Salam... Haa... Haritu kan aku dh cakap yg aku akan berusaha untuk kurangkan berat badanku sehingga mencapai berat badan normal. Kikiki... Maka dengan ini saya telah berjaya kurangkan berat walaupun belum mencapai berat badan yg diimpikan. Masih perlu berusaha sedikit je lg... Ohh happy sangat rasa nk lompat lompat.  Sebabnya puasa dan jaga makan bila berbuka ye tuan tuan puan puan.

Oh ya... Masa timbang ni dekat hospital serdang... Maklumlah nunggu punya lama, sebenarnya husben aku pun nimbang jugak... Tp tak dapat izin share di sini sebab... Kikiki... Tahu tak.. Tahu tak kenapa?

Ok... Semua... Selamat berpuasa dan  Jaga makan ye.. Agar kita semua sihat sihat hendaknya.






Ok la sekian ye..

BERTUGAS DI PILIHAN RAYA KECIL N01 KUALA BESUT

Image
Salam,
aku rasa mungkin ada pembaca blog NovaLeeza ni yang tak tahu aku kerja dengan siapa kan.. haha pasan je cam orang nak tahu. Memula rasa mcm malas nak cerita, tapi bila ada event camni rasa rugi pulak tak simpan gambar di blog... takperla.. tak kesahla kerja apapun yang penting kita gembira dengan kerja yang dilakukan.
So haritu bersempena dengan Pilihan Raya Kecil N01 Kuala Besut aku diarahkan ntuk turun padang.. so ni la gambar sekitar event tu berlangsung. Mana yang sempat je aku snap ye.. Selamat Menonton semua!
dalam flight ke kota bahru
dari kota bahru menuju ke Demong Beach Resort Kuala Besut

Pagi hari semasa Pilihan Raya Kecil N01

Aisyah n Kak Cah n aku

Persediaan tempat untuk team IT

Bergambar jap

Gambar passport jap

Kak Cah

Apiz

Team Lelaki

Azmeer, Syuk, Shiful (belakang) Aisyah, Kak Cah dan Aku (depan)


Waktu Berbuka Puasa

Erm... nyum

Syuk paling happy makan sebab muka dia masuk tibi

Ini Shiful

Ini Apiz

Calon Tengku Zaihan semasa Pengumuman Kemenangannya

Ok.. tamat sud…

PAKAR ORTHOPEDIK KPJ AMPANG

Image
Salam,
Haritu  nak kemas baju anak dengan baju sendiri, nampak dah bersepah... masa kemas husben asik mengganggu dengan kakinya duk terajang terajang... rasa bengang.. Dush!! sedas tumbukan padu dari aku mengenai kakinya... haha padan muka kau!!..
Sakit kot.. jadi dia insaf sekejap. Tapi kejap jer..Tak berapa lama lepas tu, husben aku kacau balik.. eii.. dahla tanak tolong pastu kacau plak.. ok buat bodo buat bodo. Bangun nak gi tandas.. balik dari tandas, dia duk sepak sepak bontot plak.. ini main kasar ni nampaknya. Ini mana bleh bersabar ni..Kita pun tak kan lah nak mengalah dan berserah je diperlakukan sebegitu kan.

Dengan sekuat tenaga aku tolak badan dia yang besar tu.. Dumm!.. dia jatuh di atas katil, nasib eiman tak bangun. Husben aku pulak pantas bangun balik.. maka aksi gusti pun bermula dalam bilik pukul 2 pagi.. 
Motif... siapa jatuh dia kalah.. ambik.. sekali belit punya belit, sepak punya sepak.. Pakk! terkepak pinggang aku.. dushhh! jatuh ke lantai.. adoii.. walaupun s…

KUIH RAYA NOVA YANG SEDAP RM 22 SAHAJA MARI MARI

Image
Salam,
Haa.... kuih raya RM 22 je, dahla saiznya besar pastu tak mahal pun kan.... saiz dan harga sama je macam tahun lepas.. Kuantiti kuih tetap 50 biji.. Jom tengok mari mari dekat dekat... ha... dekat sikit lagi meh meh...
ALMOND LONDON RM22 SAHAJA
ALMOND ROCHER RM22 SAHAJA
TAT NENAS RM22 SAHAJA
CASABLANCA RM22 SAHAJA
CHIP CORNFLAKES RM22 SAHAJA
COKLAT CLUSTER RM22 SAHAJA
SAMPERIT RM22 SAHAJA
COKLAT KOMERSIAL RM22 SAHAJA
ALMOND RODA RM22 SAHAJA
SNOW WHITE RM22 SAHAJA

ADA LAGI YANG LAIN... NI HA...

PILIH-PILIH

SEMUA RM 22 SAHAJA...



Ok semua... Selamat Berbuka Puasa bersama keluarga di hari Ahad ini....
Skian. Salam.