Posts

Showing posts from November, 2011

Selamat Pengantin Baru Buat Jemil dan Liza

Image
Salam, 1st of all.. Tahniah buat Harimau Malaya yang telah berjaya memenangi Pingat Emas Bola Sepak bagi Sukan SEA di Indonesia. Satu perlawan yang sangat mendebarkan dan boleh menyebabkan IJN di Malaysia sesak untuk beberapa hari. Paling mendebarkan ACARA SEPAK BOLA DEPAN PINTU GOL. huh.. nasib baik penjaga gol Indon terlepas bola pada sepakan yang ke 5 tu.. kalau tak... sampai ke sudah orang akan blame si Fakhri sebab tandang bola macam budak sekolah tadika.. haha.. apa2 pun disebabkan Malaysia menang maka.. kita semua bergembira lah.. tahniah sekali lai buat player2 Malaysia yang hebat2 belaka. Malam tu aku pun tak kurang juga excited.. tengok bola kat kedai mamak depan rumah. Kedai mamak tu dah jadi stadium pulak.. Mana taknya depan kedai tu penuh dengan motor2 dan kereta yang bersidai nak tengok bola di skrin besar depan kedia mamak tu. Tapi yang paling seronok bila lagu Negaraku berkumandang semasa acara penyampaian pingat.. semua yang ada di kedai mamak tu.. bangun Tegak menya…