Posts

Showing posts from May, 2011

Selamat Hari Lahir Manda!!

Image
Salam,
Yey! Selamat Hari Jadi for Manda.. ke 3 tahun
Dah besar dah anak dara sorang ni..

Haritu aku n kakak n Zetty buat surprise for Manda.. Punyalah seronok budak kecik nie. erm.. paling dia tak sabar nak tiup lilin dan nyanyi lagu besday untuk diri sendiri.. tak ke comel gitu.. Budak ni memang suka berposing.. hehe.. tengokla gambar2 dia.. super cute...

Haritu kami celebrate kecil kecilan jer.. Bila habis celebrate aku pun terlena sampai pagi...
Bila bukak mata.. ehh.. nak kerja la... alamak.. balik bangi dengan tak mandi sampai kul 7 pagi..
siap2.. mandi laju2 then pergi kerja dengan selamat!! YEY!!!

oh..sekarang ni terasa miss budak kecik nie.. manda.. manda...
 mam pina n mama manda  Besday cake   "jangan cuba buli i k.. nanti cucuk u!" hehe  auntie pisa n manda.. hehe... sapa lagi comel? ha? Sekian.. salam hahaha

Its Not that easy to be a blogger!!

Image
Salam,

Topik hari ini adalah tidak mudah menjadi seorang blogger terhebat ternama dan terjenama. Ko kena komited, dedikated! educated! dan semua yang ted tu la. Setakat ini sudah mencapai juta-jutaan blogger yang terdapat di Malaysia. Tumbuh macam cendawan lepas hujan..(ntahla kenapa pepatah cakap cam cendawan padahal rasanya cendawan ni takla tumbuh cepat sangat) ok..
Berbalik cerita tadi. Salah seorang blogger itu termasukla diri aku sendiri. Aku start berkecempung dalam blog ni pun bermula tahun 2009, pertengahan tahun. Mula2 tu hanya suka2 sebab aku ni memang suka perasan dan cerita pasal diri sendiri dalam diari. Setelah itu, seorang kawan telah ajar aku buat blog sebab ia lebih praktikal dan mudah maka terciptala Blog Leezarule. Kemudian, berlaku sedikit babak sedih dalam kehidupanku sehingga menyebabkan aku menutup blog Leezarule ni. Aku berhenti dalam 2 ke 3 bulan jugak sebelum semangat untuk berblog kembali. Lepas habis bertapa maka terwujudlah Blog Baru aku iaitu Nova Leeza…